FM Logistic

 FM Logistic


Müşteri referansları

Streç filmi intralojistik akışlarınızdan nasıl çıkaracağınızı öğrenin

FM LOGISTIC

Luciana LACERDA

Operasyon Direktörü

Görüşmenin özeti:

Brezilya'daki FM Logistic'in Operasyon Direktörü Luciana Lacerda, girişimlerinin SM'nin sürdürülebilir bir tedarik zincirini teşvik etme çabalarıyla yakından uyumlu olduğunu belirtiyor. FM Logistic, sorumlu tedarik zinciri modelleri tasarlamak için müşterileriyle birlikte çalışmakta, çevresel ve sosyal açıdan sorumlu tüketim kalıplarını teşvik etmek için tüketici içgörülerinden ve pazar trendlerinden yararlanmaktadır.

CGP projesi, lojistik operasyonlarında streç film yerine elastik bant ve kaymaz film kombinasyonundan oluşan bir alternatif sunuyor. Bu çözüm, palet hareketleri sırasında hem güvenliği hem de verimliliği garanti ediyor. Bu yenilik sayesinde, STABUSTRAP® ve STABULON® kombinasyonunu kullanan Brezilya'daki FM Logistic, sadece iki yıl içinde çevresel emisyonlarını 48 ton azaltmayı başardı.

Hasbro Lojistik Müdürü André Fassini, bu girişimden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şirketlerinin sürdürülebilirlik hedefleriyle uyumluluğunun altını çizdi. FM Logistic ve ortakları, işbirliğini teşvik ederek herkesi daha çevre dostu uygulamalara yönelik bu değişimi benimsemeye davet ediyor.

Plastik poşetlerin paletlenmesini nasıl optimize edeceğinizi öğrenin

Daha fazla referans okuyun:

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Bize güveniyorlar

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.