Hakkımızda > CGP Grup > İnovasyon yoluyla liderlik

İnovasyon yoluyla liderlik

Her gün yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler bulun.

Günümüzün hızla değişen dünyasında, üreticilerin tekliflerini pazarlarının kısıtlamalarına göre uyarlamaları gerekmektedir. CGP Coating Innovation, yarının ambalajlarını tasarlamak için çok disiplinli bir Ar-Ge ekibine güveniyor. Pazardaki gelişmelere özellikle dikkat eden, sürekli yeni teknolojiler arayışında olan ve işbirliğine dayalı bir araştırma stratejisine açık mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibi, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri uygulamaya koymak için günlük olarak çalışmaktadır.

Grubun çeşitli tesislerindeki çok sayıda üretim süreci, müşteri spesifikasyonlarını karşılayacak ürünler tasarlamamızı ve çok çeşitli hammaddeleri dönüştürmemizi sağlıyor: selüloz bazlı ürünlerin yanı sıra polietilen, polipropilen, polyester, dokumasız kumaşlar vb. gibi polimerler, sürekli bir süreçte işlenebilen her türlü ince malzeme.

Bu gelişmeler döngüsel bir ekonomi vizyonuna dayanmaktadır. CGP Coating Innovation'ın İnovasyon ve Ar-Ge ekipleri sürekli olarak iyileştirme ve eko-tasarım için çabalamaktadır.

Bu, çevre üzerinde en az etkiye sahip hammaddeleri kullanmayı, dönüşüm süreçlerimizde mümkün olduğunca az enerji ve kaynak tüketmeyi ve ürünlerimizin kullanım ömrünün sonunu düşünmeyi içerir. Sürdürülebilir kalkınmaya sıkı sıkıya bağlıyız.

Bu bağlamda CGP Coating Innovation, mevcut ürünlerin geliştirilmesine yönelik her türlü talebe ve uzmanlık alanına girdiğinde müşterileri tarafından yöneltilen her türlü soruya bir çözüm sunmaya çalışmaktadır... ki onlar sayesinde bu alan sürekli genişlemektedir! İşbirliğine dayalı inovasyon burada tam anlamını kazanıyor!

Christian SITZ

İnovasyon ve Çevre

Céline

Céline RÉGIS

İnovasyon ve Çevre

Cécile

Cécile ROUX

İnovasyon ve Çevre

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

CGP Grubu

Hakkımızda

Ayrıca bulunacak

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Bize güveniyorlar