Stratégie de groupe
Hakkımızda > CGP Grup > Grup ilkesi

Grup ilkesi

İşbirlikçi yenilik
kalbinde
stratejimiz.

Büyüme stratejimizin bir ayağı olan işbirliğine dayalı inovasyon, CGP KAPLAMA inovasyonunun modelinin kalbinde yer alır ve önemli bir farklılaştırıcı ve sürdürülebilirlik faktörü oluşturur.

CGP KAPLAMA inovasyonu, uluslararası varlığımıza güvenerek, inovasyonu ve ambalaj ve özellikle nakliye lojistiği ambalajı üzerindeki değer önerisine ağırlık verir.

Bugün, tasarımdan ömrünün sonuna kadar her bir ürünün yaşam döngüsünü dikkate alan eko-eksiler çözümleri sunan müşterilerimiz için tanınmış bir stratejik ortağız. Bu aynı zamanda ekonomik modelimiz ve yönetim tarzımız için de geçerlidir.

Vizyonumuz, işbirliğine dayalı inovasyona güvenerek bu yolda devam etmektir.


CGP KAPLAMA YENİLİĞİ
katkıda bulunan çalışma çağına girer.
"Bizim gelecek vizyonumuz sizin gelecek vizyonunuzdur. »


Frédéric FROISSART
Genel Müdür

Bu uygulamanın bir parçası olarak, yeniliklerimizin özellikleri, iç ve dış ortaklarımızın ve özellikle müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını bütünleştirir.

Araştırma ve Geliştirme departmanımız daha sonra doğal kaynakların önemini ve atıkların azaltılmasını dikkate alacak şekilde tasarlanmış bir eko-tasarım süreci uygular.

Daha erdemli bir yaklaşım için bu arzunun birçok örneği var.

Grup, ürünlerini döngüsel ekonomi döngüsüne bağlamak için yenilikler yapıyor :

  • STABUSTRAP® : Dahili taşıma için streç filmin ortadan kaldırılmasına izin veren tek malzemeli streç bant
  • EXCALIBUR® : Bunların gramajlarının azaltılmasına ve dolayısıyla atıkların azaltılmasına katkıda bulunan ara katman kesme işlemi
  • ECOLOGISTIK® : Ahşap paletin yerini alan karton plakalar, böylece ormanlarımızın korunmasına ve karbon ayak izinin azaltılmasına katılır

İşbirliğine dayalı inovasyon sayesinde yaklaşımımız, müşterilerimizin ekonomik ve çevresel ihtiyaçlarının tüm yönlerini kapsar. Çözümlerimiz bir iş istasyonunu rekabet avantajına dönüştürür.

Birlikte daha güçlü olduğumuz ve yeni bilgi teknolojilerinin gelişmesiyle mümkün kıldığımız ilkesine dayanarak, gelecekteki yeniliklerimiz ortak projeleri yansıtacaktır. CGP KAPLAMA inovasyonunu tedarikçileri, müşterileri ve tüm dış ortakları ile ilişkilendirecek projeler.

2030 hedefimiz, taşımacılık lojistiği ambalajında müşterilerimizin "güvenilir ortağı" olmak için her alanda değer yaratmaktır. Önümüzdeki on yıl içinde onları tatmin etmek için inovasyon, Uzman hizmet ve müşteri ihtiyaçları konusundaki teklifimizi derinlemesine yeniden düşünmektir.

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

CGP Grubu

Hakkımızda

Ayrıca bulunacak

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Bize güveniyorlar