gif metiers fabricant
Hakkımızda > CGP Grup > Ticaret – Üreticiler

Ticaret – Üreticiler

Yüksek çevresel etkiye sahip yenilikçi ambalaj çözümleri üreticisi.

CGP Coating, basit üretimin ötesine geçen yüksek çevresel etkiye sahip ambalaj çözümleri üreticisi olarak konumlanmaktadır. Sektör lideri olarak uzmanlığımız, esnek malzemeler üzerindeki teknik kaplamadan baskıya, oluklu mukavva üretimine, karton ve kağıt dönüştürmeye kadar uzanmaktadır.

  • Esnek malzemeler üzerine teknik kaplama:
    Esnek malzemeler üzerine teknik kaplama konusundaki uzmanlığımız, çeşitli ambalaj uygulamalarında optimum performans için malzemelerin teknik özelliklerini geliştiren özel çözümler sunar.
  • Kaliteli baskı :
    CGP Coating'de baskı bir sanattır. Özel tasarımdan marka kimliği geliştirmeye kadar yüksek kalite standartlarını korurken görsel olarak çekici ambalajlar oluşturmak için gelişmiş teknolojiler kullanıyoruz.
  • Oluklu mukavva üretimi:
    Çevreye olan bağlılığımız, ekosistemin etkili ve saygılı bir şekilde korunması için kaynakları optimize ederken sağlam ve dayanıklı ambalajlar sunan oluklu mukavva üretimine de yansımaktadır.
  • Karton kutu imalatı:
    Çevik karton üreticileri olarak, becerilerimizi çeşitli ihtiyaçlara uyarlıyor, katlamadan kalıp kesime kadar çevre dostu ürünler tasarlıyor ve müşterilerimizin tam spesifikasyonlarını karşılıyoruz.
  • Kağıt dönüştürme :
    İşimizin merkezinde yer alan kağıt dönüştürme, benzersiz ambalaj çözümleri oluşturmak için yenilikçi teknikler kullanır. Çevre dostu uygulamalara olan bağlılığımız, kağıt dönüştürme için sürdürülebilir malzeme seçimimize de yansımaktadır.
  • İnovasyonun ön saflarında: Devrim niteliğinde ambalaj çözümleri yaratmak
    Dinamik ambalaj dünyasında CGP Coating, inovasyona olan tutkusuyla öne çıkıyor. Şirketimizin ambalajın geleceğini şekillendirmek için yaratıcılığın sınırlarını nasıl zorladığını, sürdürülebilir ve çevre dostu çözümlere nasıl katkıda bulunduğunu keşfedin.

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

CGP Grubu

Hakkımızda

Ayrıca bulunacak

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Bize güveniyorlar