Leader par l'innovation
Hakkımızda > CGP Grup > Birkaç bilgi

Bazı rakamlar: Ambalaj Sektöründe İnovasyonun Öncüleri

Infographie Chiffres 2023
  • 100 Yılı aşkın mükemmellik:
    10 Yıldan uzun bir süre önce kuruluşundan bu yana, CGP Coating Innovation, eko tasarımlı yenilikçi ambalaj endüstrisinde tartışmasız lider olarak yerini aldı. 100 Yılı aşkın tecrübesiyle firmamız, temel değerlerine sadık kalarak pazarın değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere gelişmiştir.
  • Çeşitlendirilmiş ürün portföyü:
    Çeşitlendirilmiş bir teklifle CGP Coating Innovation, müşterilerimizin çeşitli gereksinimlerini karşılamak için geniş bir ambalaj yelpazesi sunar. Esnek malzemeler üzerindeki teknik kaplamadan oluklu mukavva ve kağıt işleme imalatına kadar, ürün portföyümüz eksiksiz ve uyarlanmış çözümler sunma taahhüdümüzü göstermektedir.
  • En son teknoloji tesisler:
    Yüksek kalite ve verimlilik standartlarını sağlamak için en son teknolojiye sahip tesislere sürekli yatırım yapıyoruz. Modern altyapımız ve son teknoloji ekipmanlarımız, inovasyona olan bağlılığımızı ve sürekli operasyonel mükemmellik arayışımızı göstermektedir.
  • 250 Den fazla uzmandan oluşan çok disiplinli bir ekip:
    CGP Coating Innovation, 250 den fazla multidisipliner uzmandan oluşan dinamik bir ekibe dayanmaktadır. Ar-Ge'den üretime kadar, çalışanlarımız, ambalaj endüstrisinin karmaşık zorluklarını yenileştirme ve karşılama yeteneğimizi besleyen çeşitli beceriler getirmektedir.
  • Uluslararası varlık:
    5 Kıtada uluslararası bir varlığa sahip olan CGP Coating Innovation, sürekli genişleyen bir küresel pazara hitap ediyor. Yenilikçi ürünlerimiz, dünyanın çeşitli sektörlerinde ve bölgelerinde müşterilere ulaşarak, kaliteli ambalaj çözümlerinin küresel tedarikçisi olarak konumumuzu güçlendirir.
  • KSS taahhüdü:
    Kurumsal Sosyal Sorumluluk misyonumuzun merkezinde yer almaktadır. CGP Coating Innovation, eko-tasarım, sürdürülebilir malzemelerin kullanımı ve tedarik zinciri boyunca sorumlu uygulamaların teşvik edilmesine odaklanarak çevresel etkisini azaltmaya kendini adamıştır.
  • Binlerce memnun müşteri:
    Müşteri memnuniyeti, nihai başarı ölçümüzdür. CGP Coating Innovation, dünya çapında binlerce memnun müşteriyle güçlü ortaklıklar kurmuştur. Kalite, yenilik ve olağanüstü müşteri hizmetlerine olan bağlılığımız bizi sektörde ayrı kılıyor.

CGP Coating Innovation, mükemmelliği, yeniliği ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığı temsil eder. Bu veriler etkileyici geçmişimizi yansıtıyor, ancak daha da önemlisi, daha sürdürülebilir bir geleceği şekillendirirken ambalaj endüstrisinin ön saflarında yer alma konusundaki kararlılığımızı gösteriyor. CGP Coating Innovation: Başarı hikayemizi anlatan rakamlar.

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

CGP Grubu

Hakkımızda

Ayrıca bulunacak

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Bize güveniyorlar