Hakkımızda > CGP Grup > Bir propos CGP North America

Bir propos CGP Kuzey Amerika

Kuzey Amerika'da kaymayı önleme uzmanı

Amerika Birleşik Devletleri'ne teslim etmek üzere hizmetinizde olan deneyimli bir satış ekibiyle CGP KAPLAMA yeniliği KUZEY AMERİKA ekibi, gereksinimlerinizi hızlı ve mükemmel bir şekilde karşılamak için sürekli gelişim içinde bir dizi ürün sunar.

CGP KAPLAMA YENİLİĞİ KUZEY AMERİKA A.Ş. Bromont - Kanada'daki CGP EXPAL sitesi ile bağlantılı olarak Kuzey Amerika satış ağını yönetir.

CGP KAPLAMA YENİLİĞİ KUZEY AMERİKA A.Ş. kaymayı önleyici kaplamalar ve paketleme ve proses çözümlerinde dünya lideri olan CGP COATİNG INNOVATİON group'un bir şirketidir.

Ürünlerimiz ve uzmanlıklarımız

Bureau Atlanta

Satış ekibi, ihtiyaçlarınızı dinleyen müşterilerine kararlı bir şekilde yönelir.

CGP COATİNG INNOVATİON KUZEY AMERİKA, ürünlerinizin korunması için yenilikçi paketleme çözümleri sunar: amiral gemisi ürünü STABULON ® kaymaz paletleme ara katmanları, tüm ambalaj türlerinizi optimize etmek için gerekli bir araçtır.

CGP KAPLAMA KUZEY AMERİKA, Amerikan topraklarında kaymaz kağıtların pazarlanmasında uzmanlaşmıştır.
Ticari ofisler şu adreste yer almaktadır :
Atlanta GA, Güney'in kalbinde
Ontario CA, Pasifik'in kapılarında

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

CGP Grubu

Hakkımızda

Ayrıca bulunacak

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Bize güveniyorlar