Hakkımızda > CGP Grup > Uluslararası varlık

Uluslararası varlık

Uluslararası varlığımız sayesinde uzmanlarımız her zaman size yakındır.

CGP Kaplama Yeniliği, uluslararası bir kalkınma modeli.

Kaymayı önleyici kaplamalarda dünya lideri, paketleme ve işleme çözümlerinde uzman olan grup, yalnızca paketleme ve işleme konularında çözümler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda bunu uygulamak için ticari ve teknik destek de sunuyor.

Müşterilere mümkün olduğunca yakın olan bu destek, küresel düzeyde bir ortak çalışanlar ve şirketler ağının kurulmasıyla gerçekleşir.

Coğrafi genişleme, gelişiminin önemli bir stratejik ekseni haline geldiğinden beri, CGP Kaplama İnovasyon Grubu, 2005 yılından bu yana çözümlerinin dünya çapında ticarileştirilmesini genişletmekte ve güçlü bir büyüme potansiyeli tespit ettiği her yerde risk alma ve ulusal sınırların ötesine geçme yeteneğini doğrulamaktadır. Bugün faaliyetinin% 80'ini ihracatta gerçekleştirmektedir.

Grubun stratejileri, duruma ve bölgelere bağlı olarak aşağıdakilerden oluşur: :

  • Bir pazarlama şirketi şeklinde kendi adlarına ofisler açın, ardından Kuzey Amerika ve Almanya'da olduğu gibi hedeflere ulaşılır ulaşılmaz onları bir prodüksiyon şirketine dönüştürün.
  • Örneğin Meksika'da kendi bölgelerinde iyi kurulmuş yerel aktörlerle dış büyüme operasyonları gerçekleştirin.
  • Önemli ihtiyaçların olduğu her yerde distribütörler veya belirleyicilerle ortaklıklar kurun.

Uluslararası gelişimini desteklemek için CGP Kaplama İnovasyonunun 2009'dan beri organizasyonunu özel bir kilit ihracat hesapları hücresi etrafında yapılandırdığına dikkat edilmelidir.

CGP Kaplama İnovasyonunun dünya vizyonu :

Yurtdışındaki kağıt işleme faaliyetimizin üretimi, üç yıl sonra CGP Expal olacak olan Kanada'da CGP Caribou şirketinin kurulmasıyla 2005 yılında Kuzey Amerika'da başladı. Kanada'daki bu ilk kuruluş tesadüf değildi. Bugün, ihracat cirosunun önemli bir bölümünü oluşturmayı mümkün kılıyor ve Amerika Birleşik Devletleri pazarına kapılarını açtı. Yapılan yatırımlar sayesinde grup şu anda Atlanta ve Ontario'da bulunuyor.

"Nerede olursak olalım, büyük müşterilerimizi destekliyor ve özellikle büyüme potansiyeli yüksek ülkelerde önemli pazar payları elde etmeyi hedefliyoruz. Çoğu zaman, profesyonel bir sergiye ilk katılım yoluyla bu pazarlara gireriz ve genellikle birçok müşteri sorununa uyarlanmış yeni çözümler önerebilen ve önerebilen yenilikçi bir oyuncu olarak algılanırız. " Frédéric Froissart - CEO

2024 Yılında grubun 7 üretim sahası bulunmaktadır :
Fransa'da 4 site, Kanada'da 1 site, Almanya'da 1 site, Meksika'da 1 site. Fabrika ekiplerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için.

8 satış siteleri :
Amerika Birleşik Devletleri (Atlanta; Ontario), Almanya (Düsseldorf), Brezilya (Santa Catarina), Meksika (Guadalajara, Jalisco), Çin (Şangay) ve Güney Kore (Seul).

Diğer coğrafi alanlar etrafında yapılandırılmış bir satış ekibinin eklendiği çok sayıda distribütör ve belirticinin yanı sıra.

Grup halihazırda yaklaşık 50 farklı ülkede kurulmuştur.

CGP Grubu

Hakkımızda

Ayrıca bulunacak

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Bize güveniyorlar

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.