PUSH-PULL

PUSH-PULL


Forkliftler için PUSH PULL hidrolik ataşmanı, ister yerde ister çift istifli olsun, malların verimli bir şekilde taşınması için ideal çözümdür. Tasarımı, palet kullanmadan her tür yükü desteklemesini sağlayarak malların taşınmasında daha fazla esneklik sunar.


PUSH PULL ataşmanının özellikleri
Çok yönlü kullanım: PUSH PULL ataşmanı çok yönlü kullanım için tasarlanmıştır ve malların hem yerde hem de istifleme sırasında kolayca taşınmasını sağlar.
Entegre hidrolik sistem: Ataşman, slip-sheet/palet tutuşunun hassas kontrolünü sağlayan ve kaldırma ve indirme işlemlerini kolaylaştıran entegre bir hidrolik sistemle donatılmıştır.

Select Dynamic field
Push pull

PUSH-PULL sistemini seçmek için 3 neden :

  • SAĞLAM VE VERIMLI
  • HIZLI UYGULAMA
  • HER TÜRLÜ YÜK IÇIN UYGUNDUR

PUSH PULL forklift

Kaymaz palet bölücüler, ürünlerinizin iç taşıma, depolama ve nakliyesi sırasında paletler üzerindeki ürünlerinizi sabitleyen temel paletleme aksesuarlarıdır.

GAMME DE SLIP-SHEET ECOLOGISTIK

Standart Slip-sheet ECOLOGISTIK serimiz 3 üründen oluşmaktadır:

  • Slip-sheet ECOLOGISTIK® LIGHT Maksimum yük 800 kg
  • Slip-sheet ECOLOGISTIK® CLASSIC Maksimum yük 1200 kg
  • Slip-sheet ECOLOGISTIK® HEAVY Maksimum yük 1800 kg

Daha fazla bilgi edinmek için Slip-sheet ECOLOGISTIK® ürün sayfamızı isteyin.

hi̇zmet i̇li̇şki̇leri̇

CGP COATING INNOVATION tarafından sunulan destek hizmetleri arasında Slip-sheets girişimlerinin analizi konusunda uzmanlaşmış bir Teknik Merkez bulunmaktadır. Merkezimiz, Slip-sheet'lerin özel olarak işlenmesi için Push-pull Pense ve Rollerforks dahil olmak üzere gerekli tüm araçlarla donatılmıştır.

  • Teknik merkezde rehberli tur: Yeni projeler başlatan müşterilere Slip-sheet konseptini sunma ve taşınacak yüklere en uygun Slip-sheet'i belirlemelerini sağlama fırsatı sunuyoruz.
  • Test sırasında destek: Seçilen Slip-sheet'lerin sorunsuz çalışmasını ve etkili olmasını sağlamak için test aşamalarında tam destek sunuyoruz.
  • Operatör eğitimi: Slip-sheet ekipmanının optimum ve güvenli kullanımını sağlamak için özel operatör eğitimi sunuyoruz.

Nakliye ambalajı çözümlerimiz

KSS taahhütlerimiz

Politique globale RSE

Küresel KSS politikası

Engagement environnemental

Çevresel taahhüt

Engagement sociétal

Sosyal bağlılık

Éco-conception

Eko-tasarım

Qualité, normes, certification

Kalite, standartlar, belgelendirme

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.