LIGHT PACK® Geri dönüştürülmüş kağıt

LIGHT PACK® Geri dönüştürülmüş kağıt


Uyarlanabilirlik ve özelleştirme: serpiştirme, dolgu, yastıklama, rulo paketleme

ÖZEL FORMATLAR ve RULOLAR çözümlerimiz boyutlar, mukavemet ve kalite açısından özel gereksinimlerinize mükemmel şekilde uyarlanmıştır. Ambalajlamada uyarlanabilirliğin önemini anlıyor ve beklentilerinize tam olarak uyan ürünler sunmayı taahhüt ediyoruz.

Machine EXCALIBUR EXTENDED

Daha fazla bilgi edinin

Her ihtiyaç için kaliteli seçim

Ambalaj çözümlerimizin çeşitli ihtiyaçları karşılamasını sağlamak için üç sınıf kağıt sunuyoruz:

  • LIGHT KRAFT: 50 ila 120 g/m² gramajlı, %100 geri dönüştürülmüş elyaftan yapılmış, serilmiş veya parşömen kaplamalı olarak da temin edilebilen çevre dostu ambalaj kağıdı.
  • DREAM PACK: %100 işlenmemiş elyaftan yapılmış, ovuşturulmuş serilmiş veya parşömen kaplamalı yüksek kaliteli kraft ambalaj. Gramaj 30 ila 120 g/m² arasında değişmektedir.
  • MACULE: %100 geri dönüştürülmüş elyaftan yapılmış, doldurma veya paketleme için ideal astarlı kağıt. Ağırlıklar 70 ila 300 g/m² arasında değişir.

Ürünlerimiz, tüm ambalajlama ve koruma ihtiyaçlarınız için eksiksiz ve uygun bir çözüm sağlamak üzere palet üzerinde veya tomar halinde, pigmentli veya pigmentsiz olarak mevcuttur.

CGP Coating Innovation olarak, kalite, dayanıklılık ve kişiselleştirmeye odaklanarak her bir özel uygulamaya göre uyarlanmış birinci sınıf ambalaj çözümleri sunmaya kararlıyız.

Packaging

Bize güvenmeniz için 3 neden:

  • SU BAZLI KAPLAMALARDA DÜNYA LİDERİ
  • KIŞIYE ÖZEL ÇÖZÜMLER
  • KARARLILIKLA YENILIKÇI
Enduction sur-mesure anti-glisse

Koruyucu ambalaj çözümlerimiz

KSS taahhütlerimiz

Politique globale RSE

Küresel KSS politikası

Engagement environnemental

Çevresel taahhüt

Engagement sociétal

Sosyal bağlılık

Éco-conception

Eko-tasarım

Qualité, normes, certification

Kalite, standartlar, belgelendirme

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.