EXCALIBUR® CLASSIC Makine

EXCALIBUR® CLASSIC Makine


EXCALIBUR® CLASSIC palet katman kesme makinesi, paletleyicinize sorunsuz bir şekilde uyacak şekilde özel olarak tasarlanmış sağlam ve yüksek verimli bir çözümdür. Bu makine, katmanlı ped formatlarını kesme konusunda olağanüstü çok yönlülük sunar.

CLASSIC model. Çok yönlü verimlilik: Operatör, makarayı bir forklift veya transpalet kullanarak özel bir makara arabasına yükler. Arabayı getirir ve kesicinin ayağına yerleştirir. Kağıdı kesme kafasına yükler. EXCALIBUR®'un formatları bağımsız modda kesmesi için gerekli kesim uzunluğunu HMI üzerinde programlayabilir veya hattın EXCALIBUR®'u kontrol etmesine ve üretilecek referansı sipariş etmesine izin verebilir.

Select Dynamic field
Excalibur classic

EXCALIBUR®'u seçmek için 3 neden:

  • PALETLEME HIZLARINIZI OPTIMIZE EDIN 
  • AMBALAJLAMA MALİYETLERİNİZİ OPTİMİZE EDİN
  • STOKLARINIZI AZALTIN

EXCALIBUR® CLASSIC palet katman kesme makinesi

Makine özellikleri

  • Avrupa pazarı ve dünyanın geri kalanı için: EXCALIBUR® CLASSIC 800 ve 1200 modelleri, paletleme uçlarının kesilmesi için gelişmiş bir çözüm sunar. CLASSIC 800, 800 mm genişliğe kadar olan makaraları işleyebilirken CLASSIC 1200, her ikisi de 1000 mm'ye kadar olan makara çaplarıyla 1200 mm genişliğe kadar olan makaraları işleyebilir. Bu makineler, 600 ila 1220 mm arasında ayarlanabilir kesim uzunluğu ile büyük esneklik sunarak Avrupa paletleme hatlarının özel ihtiyaçlarına mükemmel uyum sağlar. Bağımsız veya otomatik çalışma için donatılan bu makineler, format başına 10 saniyelik bir kesme hızı ve 15 farklı parça numarasına kadar depolama imkanı sunar. 115 V veya 230 V besleme voltajıyla çalışırlar ve CE standartlarına uygundurlar, ayrıca çeşitli paletleme gereksinimlerini karşılamak için UNO, DUO ve QUATTRO versiyonları için seçenekler sunarlar.
  • ABD ve Kanada için: EXCALIBUR® CLASSIC 40' modeli, 40 feet makara genişliği ve 40 feet makara çapı ile Kuzey Amerika standartlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Kesim uzunluğu 24 ila 48 feet arasında değişir ve bu pazarlarda gerekli olan farklı formatlara büyük ölçüde uyarlanabilirlik sağlar. Avrupa'daki benzerleri gibi, bu makineler 500.000 kesim veya bir yıl garantilidir ve bağımsız veya otomatik çalışma için donatılmıştır. Bu makineler 15 referans saklama kapasitesi ve format başına 10 saniyelik hızlarıyla optimum verimlilik sağlarlar. Bu modeller 115 V ile çalışır, bir HMI ve bir elektrik kabini ile donatılmıştır ve yerel yönetmeliklere uygunluğu sağlamak için UL sertifikalıdır. Bu pazarlar için paletleme süreçlerinde maksimum esneklik sunan UNO, DUO ve QUATTRO seçenekleri de mevcuttur.

temel faydalar

  • EXCALIBUR® CLASSIC makine
    - Proses otomasyonu:
    EXCALIBUR® CLASSIC, paletleyiciye entegre edilerek katman pedi kesme işleminin otomatikleştirilmesine yardımcı olur, manuel müdahale ihtiyacını azaltır ve operasyonel verimliliği artırır.
    - Kesim esnekliği:
    UNO, DUO ve QUATTRO gibi çeşitli formatları kesebilme özelliği, farklı palet konfigürasyonlarına ve paletlenecek ürünlerin belirli özelliklerine uyum sağlamak için olağanüstü esneklik sunar.
    - Azaltılmış işçilik maliyetleri:
    EXCALIBUR® CLASSIC, katman pedlerinin kesimini otomatikleştirerek paletleme sürecinin bu aşamasıyla ilişkili işçilik maliyetlerini azaltmaya yardımcı olur.
    - Verimli üretim yönetimi:
    Makinenin çok yönlü performansı, kesintileri en aza indirerek ve genel verimliliği en üst düzeye çıkararak verimli üretim yönetimi sağlar.
    - Çok yönlü performans:
    EXCALIBUR® CLASSIC, yoğun koşullar altında bile güvenilir ve tutarlı performans sağlayarak zorlu üretim ortamlarında üstünlük sağlar. Sağlamlığı sayesinde yüksek üretkenlik ve uzun süreli dayanıklılık gerektiren operasyonlar için ideal bir çözümdür.

EXCALIBUR® CLASSIC, modern paletleme ortamları için entegre, yüksek performanslı bir katmanlı ped kesme çözümüdür. Çok yönlülüğü, sağlamlığı ve kolay entegrasyonu sayesinde bu makine, palet yönetimini optimize etmeye ve çok çeşitli sektörlerde verimli üretim sağlamaya yardımcı olur.

Mevcut ekipmanlar:

  • satın almak için
  • SIFIR YATIRIM: kiralık
  • SIFIR YATIRIM paketinde: ücretsiz

Daha fazla ürün

Nakliye ambalajı çözümlerimiz

KSS taahhütlerimiz

Politique globale RSE

Küresel KSS politikası

Engagement environnemental

Çevresel taahhüt

Engagement sociétal

Sosyal bağlılık

Éco-conception

Eko-tasarım

Qualité, normes, certification

Kalite, standartlar, belgelendirme

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.