ROLLERFORKS

ROLLERFORKS


Çatal makaraları olarak da bilinen ROLLERFORKS, geleneksel paletler kullanılmadan paletlenmiş yüklerin hareketini ve taşınmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış forklift ataşmanlarıdır.

Bu çatallara standart çatallar yerine destek makaraları takılarak çatalların slip-sheet altına yerleştirilmesi ve yükün kaldırılması sağlanır. ROLLERFORKS özellikle hem slip-sheet hem de palet taşımanın gerekli olduğu operasyonlarda kullanışlıdır. Büyük torbaların taşınması için mükemmel kombinasyon.

Select Dynamic field
Roller forks

ROLLERFORKS kullanmak için 3 neden

  • SLIP-SHEET VE PALETLERI IŞLER
  • BÜYÜK ÇANTALARI TAŞIMAK IÇIN MÜKEMMEL
  • SINIRLI YATIRIM

ROLLERFORKS ekipmanı

Kaymaz palet bölücüler, ürünlerinizin iç taşıma, depolama ve nakliyesi sırasında paletler üzerindeki ürünlerinizi sabitleyen temel paletleme aksesuarlarıdır.

SLIP-SHEET SERISI

CGP COATING INNOVATION serisi, stres altında üstün dayanıklılığı garanti etmek için özel olarak geliştirilmiştir.

Standart ECOLOGISTIK® Slip-sheet serimizde üç seçenek bulacaksınız:

  • Kayma tabakası ECOLOGISTIK® LIGHT, 800 kg'a kadar yüke dayanabilir,
  • Kayar tabaka ECOLOGISTIK® CLASSIC, 1200 kg'a kadar yükler için,
  • ECOLOGISTIK® HEAVY Slip-sheet, maksimum 1800 kg yük için tasarlanmıştır. Daha fazla ayrıntı için lütfen kapsamlı ECOLOGISTIK® Slip-sheet broşürümüzü isteyin.

ECOLOGISTIK® HEAVY Slip-sheet, maksimum 1800 kg yük için tasarlanmıştır. Daha fazla ayrıntı için lütfen kapsamlı ECOLOGISTIK® Slip-sheet broşürümüzü isteyin.

hi̇zmet i̇li̇şki̇leri̇

CGP COATING INNOVATION, Slip-sheet çözümlerinin geliştirilmesi ve optimizasyonu konusunda uzmanlaşmış Teknik Merkezi aracılığıyla tam destek sunmaktadır. Bu merkez, Push-pull kelepçe ve Rollerfork sistemleri de dahil olmak üzere Slip-sheet'lerin verimli bir şekilde işlenmesi için gereken tüm araçlarla tam donanımlıdır.

  • Teknik merkezimizde rehberli tur: Özellikle yeni projeler üstlenen müşterilerimize Slip-sheet'lerin nasıl çalıştığını ve sundukları avantajları ilk elden keşfetme fırsatı sunuyoruz. Bu işbirlikçi yaklaşım, özel ihtiyaçlarınıza en uygun Slip-sheet çözümünü belirlemek için birlikte çalışmamızı sağlar.
  • Test aşamalarında yardım: Taahhüdümüz tanıtımla bitmiyor. Seçtiğiniz Slip-sheet çözümlerinin etkinliğini ve güvenilirliğini garanti etmek için test süresi boyunca sizinle yakın bir şekilde çalışacağız.
  • Operatör eğitimi: Güvenli ve verimli kullanımın öneminin bilincinde olarak, operatörler için Slip-sheet ekipmanına tam hakimiyet sağlayan hedefli eğitim programları sunuyoruz.

Daha fazla ürün

Nakliye ambalajı çözümlerimiz

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

KSS taahhütlerimiz

Politique globale RSE

Küresel KSS politikası

Engagement environnemental

Çevresel taahhüt

Engagement sociétal

Sosyal bağlılık

Éco-conception

Eko-tasarım

Qualité, normes, certification

Kalite, standartlar, belgelendirme

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.