Paletleme çözüm entegratörleri

Paletleme çözüm entegratörleri


Kesici uç formatları için otomatik kesme makinesi | EXCALIBUR®
Tak ve Çalıştır çözümü

  • EXCALIBUR®'u devreye almak için 1 tek operatör.
  • Hatlarınıza entegre edilmesi sadece yarım gün sürer

Yeni bir paletleme hattını entegre etmek için bir proje üzerinde mi çalışıyorsunuz? Müşterilerinizin paletleme katmanı pedlerini yönetmek için basit, özelleştirilmiş bir çözüm mü arıyorsunuz?

Select Dynamic field
Mise en place excalibur

EXCALIBUR®'u seçmek için 3 neden :

  • PALETLEME HIZLARINIZI OPTIMIZE EDIN
  • AMBALAJLAMA MALİYETLERİNİZİ OPTİMİZE EDİN
  • STOKLARINIZI AZALTIN

EXCALIBUR® kesici uç formatları için otomatik kesme makinesi

FLEXİBİLİTE

2 çalışma modu :

  • Bağımsız mod : hat operatörü bir boyut seçer. EXCALIBUR® durmaksızın format üretir. Format kesilir kesilmez ve konveyör üzerine yerleştirilir yerleştirilmez, paletleme hattındaki otomatik tutucu gelip onu çıkarabilir. EXCALIBUR® daha sonra bir formatın olmadığını algılar ve yeni bir format üretir.
  • İletişim modunda arayüz : paketleme hattınızın PLC'si tarafından kontrol için. Kesilen ve konveyör üzerine yerleştirilen format paletleme hattının otomatik tutucusu tarafından çıkarıldığında, EXCALIBUR® 15 programlanabilir referanstan birini yeniden üretmek için robottan yeni bir sinyal bekler.
  • Projelerinizin satın alınmasını kolaylaştırmak için esnek satın alma formülleri : EXCALIBUR®'un satın alınabileceği çeşitli yollar, müşterilerinize hem teknik hem de finansal olarak ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir çözüm sunmanızı sağlayacaktır. EXCALIBUR® satın alınabilir, ancak bir sarf malzemesi tedarik sözleşmesi imzalandığında herhangi bir sermaye harcaması olmadan da müşterilerinizin kullanımına sunulabilir.
  • Paletleme hatları için özel çözümler : EXCALIBUR® modülerdir ve paletleme hatlarınıza uyarlanabilir.
  • Standart ve ölçüye uygun : EXCALIBUR® standart modelleri, çoğu paletleme hattına kurulum için mükemmel şekilde uygundur.

EXCALIBUR® modüler bir makinedir. Hattınızın konfigürasyonu, örneğin makara yönetiminin, tabaka geçişinin veya operatörün kesiciye erişiminin değiştirilmesi dahil olmak üzere herhangi bir boyutsal uyarlama gerektiriyorsa, özelleştirilmiş çözümünüzü tasarlamak için CGP Coating Innovation'ın TASARIM VE MÜHENDİSLİK OFİSİNİ arayın.

GÜVENLİK

Modülerliği sayesinde EXCALIBUR®, müşterilerinize sunduğunuz paletleme hatlarına daha fazla güvenlik getirmenizi sağlayacaktır. “IN/OUT” uygulaması ile HMI ve makaraya, paletleme hücresine girmek zorunda kalmadan operatör tarafından erişilebilir ve böylece kaza riski azaltılır. Bu uygulamayı seçemiyor musunuz? Makinenin taşınmasıyla ilgili riskleri ortadan kaldırmak için doğrudan EXCALIBUR tabanına bir güvenlik ızgarası kurmayı seçin.

TASARIM VE MÜHENDİSLİK OFİSİ

Tasarım ofisimiz tasarım (proje çalışmaları, genel çizimler, mekanik çalışmalar, detay çizimleri, vb.), montaj, makine kurulumu ve üretim ve bakım ekiplerinin eğitimi konularında uzmanlığa sahiptir.

Entegrasyon projenizin teknik fizibilitesini değerlendirmek üzere bir ön çalışmadan yararlanmak için CGP Coating Innovation ile iletişime geçin.

Yeni bir paletleme hattı için bir proje üzerinde mi çalışıyorsunuz? Paletleme katmanı pedlerini yönetmek için özelleştirilmiş bir çözüm mü arıyorsunuz?

Projenizi görüşmek için bizimle iletişime geçin!
EXCALIBUR® sayesinde paletleme formatlarınızı tesisinizde üretebilirsiniz. Aleti paketleme hattınıza kurmak sadece yarım gün sürer.

Daha fazla ürün

Nakliye ambalajı çözümlerimiz

KSS taahhütlerimiz

Politique globale RSE

Küresel KSS politikası

Engagement environnemental

Çevresel taahhüt

Engagement sociétal

Sosyal bağlılık

Éco-conception

Eko-tasarım

Qualité, normes, certification

Kalite, standartlar, belgelendirme

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.