Blog > Paletleme > Palet ayırıcılar: otomatik paletleme sistemlerine başarılı bir şekilde nasıl entegre edilir

Palet ayırıcılar: otomatik paletleme sistemlerine başarılı bir şekilde nasıl entegre edilir


Palet ayırıcıyı paletleme sisteminize entegre etmek: kırılmaları önlemek için bazı fikirler!

Intercalaire de palette : comment réussir son intégration sur palettiseur automatique

Tıpkı bir kule inşa etmek gibi, bir inşaatçı işe çatıyla ya da hatta temellerle değil, bir planla başlar. Paletleme sisteminize kaymaz bir palet ayırıcı entegre etmeden önce, bir plan hazırlayarak işe başlamalısınız: bir ürünü üretimden son tüketiciye kadar stabilize etmek birçok şirket için bir zorluk olmaya devam etmektedir.

Kaymayı önleyici paletleme filmlerinin ihtiyaçlarınız için hızlı, ekonomik ve ekolojik bir çözüm olduğuna sizi ikna ettiysek, üstesinden gelinmesi gereken bir zorluk daha var: paletleme hatlarınızdaki uygulamalarının başarısızlıkla sonuçlanmadığından emin olmak!

İşte akılda tutulması gereken birkaç nokta:

 

Çeşitli kaymaz tabaka türlerivardır: kağıt, masif karton, oluklu mukavva, plastik film …. Her malzeme farklı ağırlıklarda mevcuttur ve bunlar bir paleti stabilize etmek için gereken mukavemet, esneklik veya sertliğe göre seçilir. Ek parçanın şekli gereksinimlere uygun olmalıdır.

Örneğin, bir paletin altına yerleştiriliyorsa, koruma sağlamak için paletin kendisiyle aynı boyutta veya daha geniş olmalıdır. Depolama ayırıcısı olarak kullanılıyorsa, görünür olmaması ve paletleme filmini delmemesi için boyutu ürünlerin kapladığı alandan daha küçük veya ona eşit olmalıdır.

Bir sonraki adıma geçmeden önce çözeltiyi manuel olarak test edin. Tatmin edici bir sonuç alma ihtimali yoksa makineleri yıpratmanın ve personeli yormanın bir anlamı yoktur.

Uzmanlarımız 25 yıllık deneyime sahiptir ve doğru seçimi yapmanıza yardımcı olabilirler.

Yardıma mı ihtiyacınız var? BURAYA TIKLAYIN

ADIM 2: PALETLEME HATTINDA UYGULAMA

Split-format istifiniz için idealkonumubelirleyin.

Çevresel koşullarınızı dikkate almanız önemlidir: hijyen, sıcaklık (sıcak, soğuk veya aşırı soğuk), nem (kuru, nemli, ıslak). Ardından, paletleyicinin yanında bir palet için yeterli alan olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir.

Farklı tipte transpaletler vardır: bazıları zemine gömülür veya zeminden yükseltilir. Diğerleri ise bir transpalet tarafından yerleştirilebilen veya otomatik olarak bir konuma yönlendirilebilen biçimleriyle yeni bir paleti doğrudan barındırabilir.

Sarf malzemesi ikmaline kolay erişim için ileriyi düşünün ve projenizi dahili süreçlerinizi optimize etmek için bir araca dönüştürün.

Serpiştirilmiş formatın alınması ve depolanması.

Kaymaz serpiştirmelerin entegrasyonundaki bir sonraki adım, serpiştirilmiş formatın paletinize alınması ve yerleştirilmesidir. İhtiyaçlarınıza göre uyarlanabilecek farklı tipte tutma sistemleri vardır, örneğin bir tutucu ile tutma veya bir emme tutucu ile tutma gibi.

Emme kavrama sistemlerinde, vantuzların kalitesi, boyutları, kavrayıcı üzerindeki konumları, emme ve aynı zamanda çalışma hızı ve kavrayıcı dikkate alınarak dikkate alınmalıdır.

Alan yetersizliği mi? Karmaşık devreler? İstifleme ile ilgili sorunlar mı? Paletleyicinizi otomatik bir sac kesici ile donatmayı düşündünüz mü? EXCALIBUR otomatik sac kesicimizin size nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin.

 

3. ADIM: BİR TEST PROGRAMI DÜZENLEYİN

Teknik merkezimizdeki uzmanlar, paletleme sisteminizde gelecekte yapılacak uyarlamaları öngörmenize yardımcı olacaktır. Kısıtlamalarınızı yeniden üretebilen paletleme test hücremiz sayesinde, teslimat sürelerinizi kısaltmanızı ve projenizi uygulama maliyetinizi azaltmanızı sağlayacak bir öneri listesi hazırlayabiliriz.

Bir pazar liderinin paletayırıcıları otomatik paletleme sistemlerine entegre etmeyi nasıl başardığını öğrenmek için BURAYATIKLAYIN.

UZMANLARDAN oluşan bir ekip, palet ayırıcıları paletleme hattınıza üretkenlikten ödün vermeden entegre etmek için gerekli değişiklikleri yapmanıza yardımcı olmak üzere bilgilerini, yöntemlerini ve deneyimlerini bir araya getirerek sizinle birlikte çalışacaktır.

Stabiliser et sécuriser

Stabilise and secure

Estabilizar y asegurar

Stabiliseren en vastzetten

Estabilização e segurança

Stabilizzazione e fissaggio

Stabilize etme ve emniyete alma

Optimiser

Optimise

Optimice

Optimaliseren

Otimizar

Ottimizzare

Optimize edin

Palettiser

Palletising

Paletización

Palletiseren

Paletização

Pallettizzazione

Paletleme

Environnement

Environment

Medio ambiente

Milieu

Meio ambiente

Ambiente

Çevre

Descubra também...

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

Newsletter

Find all our news through our newsletters to be informed of our innovations, news on all our solutions, participate in our events.

Newsletter

Find all our news through our newsletters to be informed of our innovations, news on all our solutions, participate in our events.

Newsletter

In unseren Newslettern finden Sie alle Neuigkeiten, um über unsere Innovationen und Lösungen informiert zu werden, und können an unseren Veranstaltungen teilnehmen.

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

Newsletter

Nuestros boletines le mantienen al día de las últimas innovaciones, nuevos productos y eventos.

Boletim informativo

Encontre todas as nossas novidades através das nossas newsletters para estar a par das nossas inovações, notícias sobre todas as nossas soluções, participar nos nossos eventos.

Newsletter

Nuestros boletines le mantienen al día de las últimas innovaciones, nuevos productos y eventos.

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Newsletter

Scoprite tutte le nostre novità attraverso le nostre newsletter per essere informati sulle nostre innovazioni, le notizie su tutte le nostre soluzioni, partecipate ai nostri eventi.