Blog > News > Rémi Chenard için ayın sorusu

Rémi Chenard için ayın sorusu


Bugünlerde tedariki garanti altına almak için daha yüksek fiyattan satın almak neden gerekli?

La question du mois à Rémi Chenard

Rémi, CGP Coating Innovation’da kilit müşteriler departmanını yönetiyorsun. Bu uzmanlaşmış departmanı neden oluşturdunuz?

Özellikle Avrupa’da birden fazla tesisi olan büyük müşterilerimizi daha iyi desteklemek için 2012 yılında bu kilit müşteriler departmanını kurmaya karar verdik. Örneğin Procter & Gamble, Unilever, Mars veya Nestlé’deki bağlantılarımızla güvene ve birlikte inşa etmeye dayalı bir ilişkimiz var. Güven, zaman, duyarlılık, kesintisiz takip, tekliflerimizin sağlamlığı … ve elbette diyalog yoluyla kazanılır. Yavaş yavaş, bizi ekiplerinin tam bir üyesi olarak görüyorlar ve buradan, bahsettiğim katma değeri birlikte yaratabiliyoruz.

Bazen aynı müşteri için her merkezde bir tane olmak üzere 15 farklı temasımız oluyor. İşimiz birbirimizin ilerlemesini ve yeni gelişmeleri optimize etmek, bilgi aktarmak… ve bu bazen bizi şirket içinde paralel olarak geliştirdiğimiz yeni çözümlere, yeni ürünlere götürüyor. Bu herkesin kazandığı erdemli bir döngü.

Son birkaç yıldır zor bir dönemden geçtik. Bu ilişkinizi etkiledi mi?

Tam tersine. Birlikte dayanışma ve sorumluluk gösterdik. Örneğin, herkes için tedariki garanti altına alacak alternatifler bulmak için çok çalıştık. Hem 2020’de güçlü talebi karşılamak için hem de 2021’de kağıt ve karton sıkıntısı hepimizi etkiledi.

2022’de rolümüz belki de kalkınmaya daha az odaklanacak ve daha çok arzı güvence altına almak ve uygun çözümler bulmak olacak.

Mantıklı veya gerekli olduklarında alternatifleri uygulamak için proaktif ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Excalibur çözümümüzle, örneğin entegre kalıp kesim makinemizle, üretim hatlarına gerçek bir esneklik getiriyoruz. Çok boyutlu kesim, palet ağırlığının optimizasyonu ve bu hafif formatların kolay kullanımı sayesinde müşterilerimizin yönetmesi gereken daha az referans var. Krizdeki bir pazara pratik bir yanıt sunuyoruz ve bu, henüz faydalarının farkına varmamış fabrikalarda düzenli olarak önerdiğimiz ve uyguladığımız bir alternatifin iyi bir örneğidir.

Daha fazla bilgi edinmek için UZMANLARIMIZLA iletişime geçin.

 

Yılın zor bir zamanı, değil mi?

Ama kilit müşteriler departmanımız bunun için var. Uzmanlaşmış Avrupa ekibimiz gerçek katma değeri temsil ediyor. Müşterilerimize eşlik ediyor ve onlarla ilgileniyorlar.

Doğal olarak, uygun kaynaklarla bu zor zamanlarda da bunu yapmaya devam edecekler. Bu bizi çalışmaktan ve projelerimizi tamamlamaktan alıkoymuyor. Ancak müşterilerimizle doğrudan teması özlediğimizi itiraf etmeliyim: dijital teknoloji insan temasının yerini tutamaz!

Stabiliser et sécuriser

Stabilise and secure

Estabilizar y asegurar

Stabiliseren en vastzetten

Estabilização e segurança

Stabilizzazione e fissaggio

Stabilize etme ve emniyete alma

Optimiser

Optimise

Optimice

Optimaliseren

Otimizar

Ottimizzare

Optimize edin

Palettiser

Palletising

Paletización

Palletiseren

Paletização

Pallettizzazione

Paletleme

Environnement

Environment

Medio ambiente

Milieu

Meio ambiente

Ambiente

Çevre

Descubra também...

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

Newsletter

Find all our news through our newsletters to be informed of our innovations, news on all our solutions, participate in our events.

Newsletter

Find all our news through our newsletters to be informed of our innovations, news on all our solutions, participate in our events.

Newsletter

In unseren Newslettern finden Sie alle Neuigkeiten, um über unsere Innovationen und Lösungen informiert zu werden, und können an unseren Veranstaltungen teilnehmen.

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

Newsletter

Nuestros boletines le mantienen al día de las últimas innovaciones, nuevos productos y eventos.

Boletim informativo

Encontre todas as nossas novidades através das nossas newsletters para estar a par das nossas inovações, notícias sobre todas as nossas soluções, participar nos nossos eventos.

Newsletter

Nuestros boletines le mantienen al día de las últimas innovaciones, nuevos productos y eventos.

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Newsletter

Scoprite tutte le nostre novità attraverso le nostre newsletter per essere informati sulle nostre innovazioni, le notizie su tutte le nostre soluzioni, partecipate ai nostri eventi.