Blog > Paketleme > Kaymaz oluklu mukavva

Kaymaz oluklu mukavva


1 – KAYMAZ OLUKLU MUKAVVA NEDIR?

Plaque carton ondulé antiglisse

Kaymaz oluklu mukavva, her iki tarafında da kaymayı önleyici bir tabaka bulunan oluklu mukavvadır. Bu kaymaz levhalar, ürünlerinizi paletler üzerinde sabitlemek için vazgeçilmez bir aksesuardır. Özellikle mallarınızın dahili nakliyesi, depolanması ve taşınması için.

Ürünleri yerinde tutmak için özel olarak tasarlanmıştır. Özellikle taşıma sırasında, paletler uzunlamasına hareketlere (hızlanma ve frenleme) ve enine hareketlere (virajlar, kavşaklar) maruz kaldığında.

Ürün, standart bir oluklu levha için 0,20° olan kayma katsayısına kıyasla > 0,42° kayma katsayısına ulaşır.

CGP COATING INNOVATION sürekli olarak yenilik arayışındadır ve ihtiyaçlarınıza uygun çözümler geliştirmek için sizinle birlikte çalışır. Bu nedenle, bileşimi lojistik ihtiyaçlarınıza göre değişen eksiksiz bir kaymaz oluklu mukavva yelpazesi geliştirdik. Farklı E, B ve EB yiv tipleri, 350, 400 ve 600 g/m² bileşimler ve kayma katsayısı > 0,42° ve ekstra kayma önleyici > 0,60° olan iki tip kayma önleyici kaplama sunuyoruz.

Ürün yelpazesinin tamamını keşfedin: STABULON E400; STABULON B400; STABULON B600 ve STABUSTOP B400.

2 – NEDEN KAYMAZ OLUKLU LEVHALAR KULLANMALIYIM?

STABULON® kaymaz oluklu mukavva, düz olmayan bir yüzeye ve/veya kaplama ile küçük bir temas alanına sahip ambalajlar için özel olarak geliştirilmiştir ve iyi bir yük dağılımı ve yüksek sağlamlık sunar.

Plaque carton ondulé intercalaire de palette anti-glisse STABULON®

Paletler için STABULON® kaymaz oluklu mukavva.

Kaymaz oluklu mukavvanın şekli, mukavvanın iç kısmının pürüzlülüğüne uyum sağlar ve paketlenmiş ürünleri palet üzerinde dengeler. Levha delinmeye, zımbalanmaya ve kesilmeye karşı son derece dayanıklıdır.

Bu da ürünlerin kaymasını ve hasar görmesini sınırlar. Ürünleriniz güvenli bir şekilde taşınır. Buna ek olarak, kaymaz oluklu levhaların yüksek sertliği, ürünlerin birkaç kat halinde istiflenebileceği sağlam ve sabit bir platform oluşturur.

3 – KAYMAZ OLUKLU LEVHALAR NASIL KULLANILIR?

Kaymaz oluklu kaplama kullanılır:

  • Paletin alt tarafında yükselen nemi önlemek, ürünleri paletin düzensizliğinden korumak ve ilk ürün katmanlarını sabitlemek için. Ahşap veya plastik palet ile yük arasındaki bağlantıyı sabitler.
  • Paletlenmiş ürünlerin katmanları arasında, sertliği ve stabiliteyi arttırmak ve muhtemelen paletlenmiş ürünlerin yüksekliğini arttırmak için.
  • İstiflenmiş paletlerde paletin üst kısmında. Bu, kaymayı ve sürtünmeyi önler. Son ürün katmanı da ahşap paletin, tozun ve hava koşullarının etkilerinden korunur.

4 – KAYMAZ OLUKLU MUKAVVA KULLANMANIN AVANTAJLARI

Birçok avantajı vardır:

  • Düzensiz ürün katmanlarının planlanması için yüksek sertlik, örn. torbalar, şişeler, vb.

Intercalaire antiglisse en carton ondulé STABULON®

STABULON® kaymaz oluklu mukavva ek parçası.

  • Paletlenecek ürün ağır olduğunda veya temas yüzeyi az olduğunda yastıklama kapasitesi. Mukavvanın içine sabitlenerek ürünlerin paletten kaymasını önler.

5 – KULLANIM ÖRNEKLERİ

STABULON® Kaymaz dalga Uygulama örneği

Uzmanlarımız, ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış çözümleri seçme ve test etme konusunda size tavsiyelerde bulunur. Geniş ürün yelpazemiz tüm uygulamaları kapsar: manuel palet montajı, paletleme makineleri ile palet montajı, yüksek ve alçak seviye sistemler, paletleme robotları.

Stabiliser et sécuriser

Stabilise and secure

Estabilizar y asegurar

Stabiliseren en vastzetten

Estabilização e segurança

Stabilizzazione e fissaggio

Stabilize etme ve emniyete alma

Optimiser

Optimise

Optimice

Optimaliseren

Otimizar

Ottimizzare

Optimize edin

Palettiser

Palletising

Paletización

Palletiseren

Paletização

Pallettizzazione

Paletleme

Environnement

Environment

Medio ambiente

Milieu

Meio ambiente

Ambiente

Çevre

Descubra também...

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

Newsletter

Find all our news through our newsletters to be informed of our innovations, news on all our solutions, participate in our events.

Newsletter

Find all our news through our newsletters to be informed of our innovations, news on all our solutions, participate in our events.

Newsletter

In unseren Newslettern finden Sie alle Neuigkeiten, um über unsere Innovationen und Lösungen informiert zu werden, und können an unseren Veranstaltungen teilnehmen.

Newsletter

Retrouvez toutes nos actualités à travers nos newsletters afin d’être informé de nos innovations, nouveautés sur toutes nos solutions, participer à nos événements.

Newsletter

Nuestros boletines le mantienen al día de las últimas innovaciones, nuevos productos y eventos.

Boletim informativo

Encontre todas as nossas novidades através das nossas newsletters para estar a par das nossas inovações, notícias sobre todas as nossas soluções, participar nos nossos eventos.

Newsletter

Nuestros boletines le mantienen al día de las últimas innovaciones, nuevos productos y eventos.

Haber Bülteni

Yeniliklerimizden haberdar olmak, tüm çözümlerimizden haberdar olmak, etkinliklerimize katılmak için bültenlerimiz aracılığıyla tüm haberlerimizi bulun.

Newsletter

Scoprite tutte le nostre novità attraverso le nostre newsletter per essere informati sulle nostre innovazioni, le notizie su tutte le nostre soluzioni, partecipate ai nostri eventi.